U srcu te nosim redatelja i scenarista Luke Klapana, dokumentarni je film nastao u produkciji Jedine solucije. U filmu sudjeluju: Duško Zubčić, Vinko Čulina Dole, Željko Zubčić, Krešimir Čulina, Stjepan Čulina, Nikola Gusar, Jure Čulina, Branko Čulina, Darko Batur, Damir Batur Ćiro, Tihomir Tomčić, Zvonimir Pedić, Krešimir Tuta, Luka Buljat, Ivan Viduka, Marin Zubčić i Goran Burčul Daćo. Distributer filma je također Jedina solucija, udruga za audiovizualnu umjetnost.

U fokusu filma su osvojeni naslovi Hajduka. Osvajanje Županijskog kupa 1996. te službena utakmica protiv splitskog Hajduka odigrana iste te godine na zadarskom igralištu Stanovi događaji su kojeg se igrači, sada već veterani, rado sjećaju. Također sugovornici u filmu prisjećaju se i poslijeratne obnove to jest izgradnje pridraškog stadiona na lokaciji Zidine, koji od 1999. godine nosi ime po poginulom branitelju Mili Čulini Bulinu. Naime, te godine za prigodu službenog otvaranja stadiona, u Pridragu je stigla momčad Hajduka iz Splita te je odigrana prijateljska nogometna utakmica. Također 2005. i 2018. godine Pridražani su osvojili i naslov prvaka čime se Hajduk našao u kvalifikacijama za 3. Hrvatsku nogometnu ligu. O tome kako pridraška nogometna euforija nikada nije prestajala svjedoče nam igrači koji su svoje živote utkali u ovaj po svemu jedinstveni nogometni klub.

Dokumentarni film U srcu te nosim svoje premijerno prikazivanje imat će 11. kolovoza s početkom u 22 sata na ŠC Mile Čulina Bulin u Pridragi.